marți, 29 septembrie 2015

Firma spalat covoare braila

Tmr Carpet Clean - curatatorie covoare cu preturi bune in Braila pentru. Firma noastra va ofera servicii de spalare in profunzime a covoarelor si mochetelor. Spalatorie Profesionala Covoare Braila , Radu Negru, Braila , Romania. Compară cele de companii din BRĂILA : S. SPALAM COVOARE si le spalam bine-bine! SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE ROYAL CLEANING Singura spalatorie profesionala din judet , cu o linie completa pentru spalarea covoarelor.


Inca de la infiintare societatea noastra a . Cei peste de ani de experienta ne recomanda. Avem cel mai bun raport calitate pret. Apeleaza la Carpet Clean, in benzinaria Media Trans. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Suntem singura spalatorie - curatatorie din orasul Braila care functioneaza pe baza sistemului wet-cleaning.


VeroClean te poate ajuta prin oferta de servicii spalare -curatare covoare si mochete pentru a te elibera de griji. Metoda semi-umeda, o metoda de ultima . Această mașină performantă, fabricată de una dintre cele mai mari firme în domeniu, CATINET, face următoarele operațiuni: aspirare, spălare și centrifugare. Mai gasiti curatenie generala si spalat covoare din BRAILA. Cumpara cuponul de RON si ai reducere la spalat covoare. Oferte SPALATORIE COVOARE STR PLEVNEI BRAILA - Vanzari, Cumparari, Servicii SPALATORIE COVOARE STR PLEVNEI - catalog online.


SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA DECEMBRIE BRAILA. Servicii de spalatorie si curatat chimic lenjerie, confectii textile si covoare pentru . Spălătorie covoare profesională în Constanța. Serviciul profesional de spalatorie , curatatorie, calcatorie haine, covoare ,. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Oferim servicii de calitate, rapiditate și mobilitate. Oferte noi pe post de Persoana-pentru- spalat - covoare.


Caut o firma de spalat covoare. Masini de spalat rufe si uscatoare. Pentru covoare si pardoseli. Acest site foloseste cookies.


Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Minuten - Masuri:Lucrari de intretinere periodica - covor asfaltic. Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.


Magazin online ce comercializeaza o gama variata de echipamente si accesorii hardware.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare