luni, 4 iulie 2016

Gogosi cu lingura cu iaurt

Ce-mi place mie la aceste gogoși cu lingura ? Păi să vedem … se fac super ușor , se folosesc ingrediente care cu singuranță se află pe . Clatite super rapide cu cascaval — un mic dejun neobisnuit de gustos si . Cand ai pofta de gogosi , dar nu ai nici timp si nici chef sa te apuci de framantat aluaturi,. Se ia din aluat cu lingurita si se pune in uleiul incins. O sa te convingi cat de bune sunt daca le vei .

Reţeta aceasta de gogoşi este ideală pentru perioada în care respecţi postul. Cu ajutorul unui cleste de inghetata sau lingura adanca ( trecut prin ulei incins) luam compozitie si . Gogosi cu iaurt ca la mama acasa ! Asadar mixam rapid ouale intregi cu un praf de sare si cele trei linguri de . Intr-o tigaie se incinge ulei la foc mediu. Va asigur ca sunt cele mai bune gogosi rapide cu iaurt si va invit sa le incercati . Cand poftim la gogosi , dar nu mai avem rabdare sau timp sa preparam din cele despite, apelam la aceasta metoda rapida de a face gogosi cu . Am facut din cele rapide care se toarna cu lingura in ulei incins.


Este vorba despre gogosi rapide , pufoase si aromate.

Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba. Se adauga laptele caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau . Se pune uleiul la incins, se ia cu lingura din aluat si se transfera in ulei. Se rumenesc gogosile pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.


Crocante la exterior și fragede la interior, gogoșile preparate cu lingura vor fi așteptate cu nerăbdare de toată familia. Vă este poftă de gogoși pufoase și delicioase și nu aveți răbdare să așteptați dospirea aluatului? Iată o metodă rapidă de a vă satisface . Rețeta aceasta de gogoși de post turnate cu lingura este inspirată din rețetele întâlnite la mănăstiri și încercate de mulți creștini după ce le-au savurat chiar . Iata o selectie de retete de gogosi pufoase super testate si recomandate. Ingrediente: 5g faina, sare, linguri zahar, coaja de lamaie, o lingura de unt, margarina sau grasime, drojdie cat o nuca, . Aceste gogosi turnate sunt pufoase si aerate desi nu contin praf de copt. Se pregatesc foarte rapid , in doar m. Invata sa prepari si tu gogosi cu lingura , un desert pufos si savuros, a carui reteta este foarte simpla si la indemana!


Gogoși pufoși cu lingura , deliciul care vă va reaminti de frumoasele clipe ale copilăriei. Desert cu gust de copilarie! Veți rămâne plăcut surprinși de un gust excelent, . Va iesi un aluat mai lichi ca o smantana, pe care s-o luati cu lingura.


Reteta de gogosi cu iaurt grecesc este o reteta simpla si rapida.

Se formeaza gogosile cu un scoop ( lingura de inghetata) scufundat in ulei. Reteta Gogosele rapide : 2gr iaurt, ou, linguri zahar, pliculet za. Apoi, cu o lingură , ia din aluatul de gogoşi şi toarnă direct în tigaia cu ulei . Când ai poftă de gogoşi , încearcă această reţetă rapidă.


Etichete: apa de flosri de portocal, gogosi cu iaurt, gogosi rapide , miere. Gogoșile pufoase făcute cu lingura sunt absolut delicioase și se pregătesc ușor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare