vineri, 25 septembrie 2015

Hidropresa fructe

Dupa umplerea cosului, tocatorul culiseaza lateral. Se conecteaza la o sursa de apa,. Agro Catalog ofera instalaţii suc natural dedicate micilor producatori pentru producerea sucurilor naturale,tocator de fructe , hidropresa ,vase pasteurizare, vase . Are un balon de cauciuc alimentar . Apa umflă burduful din interiorul presei, astfel se va presa . Hidropresele permit compresia fara efort fizic si asigura . Utilajul imbina tocatorul si presa de fructe.


Constructia acestuia permite utilajului sa functioneze ca un. Platesti cand primesti produsul. Utilizand hidropresa veti obtine un randament foarte mare al sucului din mere, struguri si alte fructe , deoarece presiunea este distribuita uniform spre cos pe . Gradul de umiditate din sol. Pe timp de seceta, livezile trebuiesc irigate. In caz contrar fructele vor avea de suferit si implicit si randamentul de . Gasiti toate utilajele din linia de productie a sucul de mere sau alte fructe : presa de fructe , tocator mere, pasteurizatoare suc si echipamente de imbuteliere.


Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Pompe Agro. Sucuri de fructe gustoase din mere, pere, struguri, boabe Asa de repede nu ati presat . Am vazut merii încarcați cu fructe.


Nu le culege nimeni, putrezesc acolo. Am ajuns acasa și m-am tot gândit ce se . Zdrobitor fructe mic din inox Lore Enologia model LFCSH. Presa pneumatica pentru fructe TA40. Tocator Viking frunze , crengi , fructe , legume Model KD 33Alimentare Trifazica dar se.


Preturi incepand de la 17Euro plus TVA Sc Poieni Fructe de Padure va poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare