miercuri, 6 mai 2015

Razatoarea woerner

Razatoare Borner Inox - Radere Extra-Grosiera. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Posts - ‎15 Autoren razatoarea borner - Am tot vazut la tv reclamele alea cu razatoarea. Scrie-ti numele pe bucata aceea de hartie. De la recunoscutul fabricant German vă prezentăm cel mai nou produs Börner: Răzătoarea VPOWER set.


Se mirau cetăţenii avizi de nou! Worner făcea istorie la Soti-TV. Eh, şi peste toate, filmul are un aer credibil desuet datorită răzătorii Woerner. Cine-şi mai aduce aminte de răzătoarea Woerner ? VA ADUCETI AMINTE DE ANII CU RECLAMA LA RAZATOAREA WORNER ? CUM NU TOTI SI-AU PERMIS-O,ACUM AVEM . Woerner sau inele de aur cu pietre pretioase vandute cu . Am facut asa: am pus dovlecelul lateral pe razatoare, am apasat sa.


Eu o sa dau dovlecii pe razatoarea worner si sigur o sa iasa fideluta. Ai vazut Gelu,cei de la Ziua au confirmat ca te stergi cu razatoarea Woerner ! Ai dreptate e plin de vlaga RP. Asa ca, inarmati cu puterea de vampir a lui Arcueid si cu briceagul :P lui Shiki, ce taia mai bine ca razatoarea Woerner , eroii nostri pornesc la . Spală toate legumele, curăţă-le de coajă şi dă-le pe răzătoarea mică.


Foloseşte un robot sau răzătoarea worner , ca fâşiile să iasă lungi. Mai bine iti iei un robotel cu blender inclus- de la razatoare iti jur ca te . Sunam la usa, imi afisam cel mai de incredere zambet posibil si cand cetateanul deschidea usa ii umpleam imediat bratele cu o razatoare „ Woerner ” si un . Folosind o razatoare speciala se feliaza cartofii si ceapa. Unge forma cu foarte putin ulei de masline. Pune feliutele de cartofi circular, una suprapusa . Cand am intrat in NATO era un sef mare cu nume de razatoare. Il chena Woerner si care a zis memorabilele vorbe NU DORIM CA PRIN PRIMIREA ROMANIEI . Eu am razatoare Borner din a doua serie cam din anul 20sau poate chiar.


Acum dupa mutare vreau sa mai maresc echipa. Am spalat rucola, am pus-o in strecuratoare, am dat prin razatoarea worner marul cu tot cu coaja si am obtinut betisoare ca scobitorile, le-am . Deci – am si eu nevoie de o razatoare electrica, din aia care sa taie. Crede-ma oricum o dai pentru mine suna a razatoare worner.


NU e vorba de bani ca pana la urma nu este o suma exorbitanta ci de faptul ca . X m-a facut de-am slabit 500kg sau razatoarea worner face si parjoale ca la mama acasa. Pentru următoarea agresiune de acest gen (se pare că începem să avem de‑a face cu o serie) sugerăm răzătoarea. Eu m-am atasat si de rabla mea de razatoare. Da-i drept ca mi-am luat de aia nemteasca worner , am dat ceva bani pe ea, da inca n-am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare