vineri, 15 mai 2015

Teasc pret

Teasc Presa de Struguri Manuala-Zdrobitor de struguri Razatoare ! Vand urgent si convenabil teasc (storcator de struguri) traditional. Teasc struguri si prese hidraulice struguri la preturi avantajoase! Consulta oferta noastra si vezi modelele de teascuri electrice, teascuri manule si presa struguri. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Prese struguri.


Preturi pentru Prese struguri de la 467.

Teasc Struguri - oferte la preturi avantajoase. Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara. Vand teasc de struguri de 4litri, in stare foarte buna. Teasc hidraulic TH 8 capacitate cos L, este recomandat pentru presare in.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Teascul este nou, are o capacitate de 7-galeti, din lemn. Descoperiti presa struguri la preturi reduse (produse). Din acest motiv,va recomand zdrobitorul nostru care are si un pret bun si este si foarte fiabil.

Avem prese struguri teasc ieftine si de calitate! Comanda rapid o presa teasc struguri fructe la cel mai bun pret de la Piesesiunelte. MD va propune teascuri si zdrobitoare de strugurui manuale si electrice la preturi accesibile, dispunem de livrare in toata tara. Calitate superioara a materialelor . Anunțuri de Teascuri care corespund căutării dumneavoastră: Teascuri noi și second hand de vânzare. Pentru mai multe informatii, treceti cu mouse- ul pe deasupra fiecarui pret.


Partener ROMPETROL - Teasc Dn 55. Descopera gama de zdrobitori struguri si teascuri si cumpara-l pe cel potrivit pentru tine. Alege zdrobitori struguri si teascuri de calitate! Oferte produse si servicii: teasc struguri.


Gama variata de presuri pentru struguri si fructe in Moldova la preturi ieftine. Cumaparati online teascuri de struguri in Chisinau cu livrare rapida in toata tara. Zdrobitor profesional electric import italia,motor la 22separa boabele de carci. TEASC HIDRAULIC COS INOX LITRI. Aceste teascuri sunt recomandate pentru presare in vinificatie cat si in producerea sucurilor din fructe.


Va punem la dispozitie detalii si toata gama de teascuri si zdrobitoare. Pretul include taxa TVA a de , Costurile de livrare nu sunt incluse. Pret crescator descrescator.

Presa pentru zdrobit struguri. Teasc pentru zdrobit struguri la un pret mic. Acest teasc pentru zdrobit struguri are cosul din lemn de fag.


Prese ( teascuri ) pentru struguri, cu ajutorul carora obtineti un vin de o calitate. Presa struguri, litri – este un teasc manual care este folosit pentru obtinerea mustului sau a sucurilor din . Teasc -ul este o presă manuală cu ajutorul căreia se storc strugurii sau alte fructe pentru a se obtine mustul sau sucul de fructe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare