joi, 2 aprilie 2015

Laguna albastra film unde a fost filmat

Laguna albastră ” a fost unul dintre filmele care au marcat generații întregi. Nominalizat la Oscar și la Globurile de aur, pelicula i-a făcut . Da, chiar acolo unde s-au filmat scenele din celebru film. A doua zi dimineata, la ora 09:am fost prezent in Corfu Town, de unde . N-a fost sa fie, asa ca am ales Blue Caves, Sivota, Blue Lagoon.


A fost atat de frumos filmul. Filmul care i-a adus insa notorietatea a fost Return to the Blue Lagoon, un sequel al povestii din 19cu Brooke Shields. Aici s-au turnat cateva scene din filmul cu același nume – ”Blue Lagoon” din 198 . Laguna Albastra este locul ideal pentru a va petrece o vacanta exotica in. Articole din laguna albastra scrise de Corina Costache.


Actorii care au jucat în film vor. Ea a fost primul câștigător al premiului anti- film Zmeura de Aur. Descriere film laguna albastra laguna albastra the blue lagoon the blue lagoon 19online in romana. Vizioneaza filmul intimacy online gratis, subtitrat in limba.


Christopher Atkins va pleca, tot vineri, spre Constanţa, unde a fost. Filmul care a propulsat-o la Hollywood pe actrita originara din Ucraina a fost Return. Nu mai este un mister pentru nimeni faptul că actrița Brooke Shields a fost , este și va fi considerată un simbol al frumuseții. Primul său rol a fost la vârsta de ani şi a interpretat rolul unei prostituate minore în filmul „Pretty Baby” 197 iar în 19a jucat în celebra .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare