marți, 21 aprilie 2015

Gogosi de post cu gem

Se amesteca faina cu praful de copt. Cand poftim la gogosi , dar nu mai avem rabdare sau timp sa preparam din. Gogoși rapide fără frământare și fără dospire, gata în minute. Gogoși pufoase turnate, fără drojdie, fără praf de copt sau bicarbonat.


Rețetă Altele : Gogosi (fara drojdie) de.

Reteta de gogosi cu iaurt grecesc este o reteta simpla si rapida. O reteta de gogosi rapida si simpla. INGREDIENTE: 2gr lapte gr unt 1gr făină ouă ulei vanilie un praf de sare MOD DE PREPARARE. Astazi va propun niste gogosi cu lingura pufoase, dar un pic altfel. Nu sunt traditionalele gogosi cu.


Cum să faci gogoși pufoase în doar câteva minute. Cu o spatula sau lingura de lemn se face un mic gol in mijloc unde se pune zaharul, praful de copt si sarea. Topeste margarina cu uleiul si laptele de soia intr-o cratita.

Separat, combina faina, zaharul, praful de copt , bicarbonatul de sodiu si praful de sare. Va mai aduceti aminte de acele gogosi pufoase pe care le facea bunica de. Când ai poftă de gogoşi , încearcă această reţetă rapidă. Vă propun, o rețetă de gogoși pufoase și foarte gustoase cu brânză de vaci, de pe vremea.


Separat amestecăm făina împreună cu praful de copt și sarea. Oul se bate cu un tel si apoi se amesteca iaurtul. Aceste gogosi sunt absolut delicioase si se fac in numai de minute, pentru ca nu necesita dospit.


Amestecati separat praful de copt cu faina. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Separat intr-un alt bol se amesteca faina si praful de copt. Faina se adauga treptat in compozitie. Am folosit: oua, linguri de zahar (aproximativ 150g) esenta de vanilie, 400ml lapte batut, un plic de praf de copt , 400g faina alba, coaja de . Aceste gogosi turnate cu lingura ies foarte pufoase si aerate, chiar daca nu contin praf de copt , bicarbonat de sodiu sau alti agenti de crestere.


Un desert clasic, delicios şi. Invata sa prepari si tu gogosi cu lingura, un desert pufos si savuros, a carui reteta. Gogosi pufoase la cuptor este reteta ideala atunci cand ai niste pofticiosi ce. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt si se .

Iaurtul sau laptele batut se amesteca bine cu oul, sare si coaja de lamiie rasa, se adauga fina deja amestecata cu praful de copt si se bat cu . Ingrediente: 3g kefir, linguri cu zahar, ou, 2g faina, lingura ulei, ½ plic praf de copt , sare, esenta de vanilie, zahar pudra. Gogosi cu smantana - gogosi rapide, foarte usor de preparat, dupa. Cum poţi să rezişti în faţa acestor gogoşi cu frişcă? Aromate si foarte pufoase, aceste gogosi cu mere sunt un desert. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt , scortioara, zaharul si sarea.


Reteta asta de gogosi cu iaurt imi aduce mereu aminte de bunica din partea mamei. Nota: In reteta veche, din caietul matusii, praful de copt nu este trecut, insa . Pentru a pregăti și voi gogoși pufoase după această rețetă, veți avea. Cum se face reteta de Gogosi rapide cu iaurt. Este o reteta foarte gustoasa de gogosi , fara dospire.


Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt , apoi se cerne într-un vas. Vei obţine gogoşi pufoase şi delicioase pe placul tuturor. Popularele gogoşi , neplisite de pe mesele românilor se fac iute. Taguri Deserturi faina iaurt lamaie oua praf de copt zahar zahar pudra .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare