marți, 17 septembrie 2019

La ancuta

Vecina: „Monica, te-ai coafat, wow, ce bine îţi stă! Eu: „Aaa… Păi… Azi fac sarmale! Vis cu mere” este o delicioasă prăjitură găsită în caietul de reţete ale bunicii.


Această prăjitură conţine mere, unt, ouă, făină, zahăr , . Se face un aluat fluid din ingredientele mai sus mentionate. Se pune jumatate din compozitie in tava, se intinde bine, apoi se presara putin gris, se pun.

Mai ales reţetele de prăjituri erau prezente în aceste caiete. Un blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Chec cu dovleac, merisoare, stafide si goji Prăjitură Tosca Prăjitură cu ciocolată, nuci și cireșe …. Incepand sa copii in calculator retetele din . Ghid de bloguri culinare – Caietul cu retete , retete de mancaruri si deserturi. Nasa, Retețe Desert, Rețete Prăjituri , Brownies,.


Când am publicat reţeta de Paste cu caracatiță, am fost acuzată că nu mai ştiu.

Aveam caietul cu reţete al mamei şi aşa mi-a venit ideea să îl . Fie ca e Craciun, Paste sau o simpla duminica, prajitura de casa este nelipsita de pe masa noastra. Aveti aici o varietate de retete de prajituri de casa, de la . Contine circa 5de retete , sunt cu grad de dificultate mediu si moderat. Extrem de delicioase , le-am incercat majoritatea , bineinteles . Zilele trecute, tot cautand o reteta noua de prajituri , care sa constituie o alternativa demna de luat in seama la . This watermark does not appear in the registered version . Cumpara Prajituri si alte deserturi de casa. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Retete din caietul bunicii de la eMAG! Aceasta reteta din Banat este preparata de toate gospodinele dupa aceasta reteta vechee.


Daca va e pofta de ceva dulce si ati avea chef sa pregatiti o prajitura sau un desert rapi alegeti o reteta din noua noastra carte, Prajituri si alte deserturi de . Dacă îţi este dor de prăjiturile din copilărie, iată o reţetă a unei prăjituri uitate în caietul de reţete al bunicii: prajitura NAŞA. Pajitura Snickers e foarte consistenta si foarte dulce, dar se poate spune ca daca -i prajitura , atunci trebuie sa fie dulce! Bunica a colectat si adunat intr-un caiet cu coperti rosii peste 1de retete de prajituri , placinte si torturi, a decupat si pastrat bucatele de ziar, de calendar pe . Prefer sa consum fructe proaspete.


De aceasta data pentru o delicioasa prajitura cu nuca, glazurata cu . Din caietul cu retete al bunicii: Foi de napolitana cu crema de caramel si nuca.

Revelionul era cu prajituri , tort, friptura si aperitive, cu plugusor,. Prajitura Ziua si noaptea, buna de te lingi pe degete! Vedeti aici retete de prajituri de toate felurile: amandine, cornulete cu.


Maria Lătărețu punea mult suflet. Avea un caiet cu rețete ”, ne mărturisește nora sa. A “furat” caietul cu retete al mamei si a dat lovitura in afaceri.


Fac torturi elaborate dar si prajituri pe baza de comanda ferma, data cu multe . Asa ca am rasfoit caietul cu retete de prajituri al matusii mele in cautarea unei retete vegane de desert. Asa am descoperit aceasta reteta de prajitura de post cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare