marți, 19 decembrie 2017

Patratele bunicii crosetate

O selecție largă de produse și scheme din patratele bunicii. Fiecare coloană cu croșetat se face în spațiul dintre coloanele rândului . Punctul de crosetat al saptamanii 22: Patratul bunicii de vara. Explorează panoul „ patrate crosetate ” creat de carmen pe Pinterest. Vezi mai multe idei despre Crochet Motif, Crochet patterns și Crochet .

Ați știut că renumitul pătrat al bunicuței este din nou la modă? El se folosește atât pentru tricotarea plapumelor și a pernelor, cât și a unor haine neobișnuite . RO: Sunt câțiva ani de când am unit primele pătrate croșetate – pătratele bunicii pentru care-am și făcut un tutorial, poate vă e de folos. Modelele de mai jos se pretează pentru orice fel de bluze, fuste, şaluri, bolerouri, sacouri, pături, alte articole pentru casă şi de îmbrăcăminte.


Selectează-l pe cel dorit şi croşetat plăcut! Pătratul Bunicii (12) pătura patchwork (36). Aici vom posta filmulete sau modele cu explicatii pentru patrate crosetate de tot felul.

Club pitici - Lucru de mana, craft, hobby. Articolul unei cititoare m-a inspirat sa realizez o cuvertură din patrate crosetate cu metoda patratelor Granny. La ce poti folosi patratele bunicii. Lana komfortbebe este ideala pentru impletit si crosetat.


Nu este vorba despre ceva demodat sau depasit cand folosim termenul patratul bunicii - sunt elemente modulare, care pot fi integrate usor intro multitudine de. Apoi, există o mulțime de alte modele de croșetat care nu sunt bunicii clasici,. Pentru a produce o urmă, avem nevoie de pătrate conectate.


Patru dintre acestea vor fi patratele bunicii obișnuite, celelalte patru pătrate - tricotate cu un colț . Pătrunjelurile crosetate ale bunicii pot fi atașate unele cu altele prin tehnici de croșetat sau de cusut. Cum sa ataci patratele bunicii. E simplu sa crosetezi un patratel de genul acesta, am crosetat o paturica pentru bebe nu demult, din patratele multicolore, cadou pentru un botez, si a fost foarte . Firele de lucru pot fi resturi rămase de la proiecte croșetate sau tricotate. Pătrunjelul de bunicuță croșetat poate fi atașat celuilalt prin tehnici de croșetat. Slipknot fire pe cârlig dvs.


Se potrivesc cu patratele bunicii. Vă propunem un covoraş croşetat , pe care l-am făcut pentru a proteja parchetul de.

Noi l-am decorat cu frunze croșetate , apoi cu fulgi din fetru. Puteți croșetat pătrate de bunicuță în aproape orice fire, fire sau fibre. Am de gand sa-mi crosetez, candva, o patura din patratele bunicii.


CROSETAT - Patratul bunicii - model floare din lantisor(Granny square)mov verde facebook. Vesta crosetata din patratele - PARTEA . Cele mai multe pătrate de bunicuță sunt croșetate în runde, începând cu un inel central. Piața bunicii simple și rundă.


Casa mi-e plină de triunghiuri și pătrate și alte forme croșetate. Set din bumbac tricotat cu croșetat : fustă și bolero. Inițial, pătratele bunicii erau simple scheme pătrate , cu o alternanță a unui grup de coloane cu outcrop . Artist Silvia Junjan, jsartdesign (1). Milieul bunicii , reinventat: o contabilă din Satu Mare face mobilă de lux, din.


Patratele bunicii sunt atat de versatile si simpatice - se pot transforma in orice, de la suporturi decorative la perne, pături si chiar haine Va așteptăm la . Fata de masa rotunda, crosetata manual, din cufarul bunicii. FATA DE MASA DIN BUMBAC CU BRODERII SI APLICATII CROSETATE MANUAL. Execuția butonierelor la obiectele croșetate.


Dacă nu mai păstrați coşulețul de lucru al bunicii ,. O noua saptamana - un nou model de crosetat la. Noi, bunicii , ne uităm la familiile cărora le-am dat naştere şi vedem .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare