vineri, 1 decembrie 2017

Gogosi pufoase cu lingura

Gogosile pufoase facute cu lingura sunt absolut delicioase. Reteta este mostenita de la strabunici si are chiar gustul copilariei. Ingrediente (pentru bucăti):.


Crocante la exterior și fragede la interior, gogoșile preparate cu lingura vor fi așteptate cu nerăbdare de toată familia. Este vorba despre gogosi rapide, pufoase si aromate.

Ce ziceti de niste gogosi cu lingura pufoase si gustoase? Cand poftim la gogosi , dar nu mai avem rabdare sau timp sa preparam din cele despite, apelam la aceasta metoda rapida de a face gogosi cu . Gogoșile pufoase făcute cu lingura sunt absolut delicioase și se pregătesc ușor. Când avem poftă de ceva dulce, pregătim gogoși cu lingura , . Gogosi rapide cu iaurt turnate cu lingura. Apoi, cu o lingură , ia din aluatul de gogoşi şi toarnă direct în tigaia cu ulei încins ( lasă focul mare).


Nu trebuie să îţi faci griji că nu vor avea aceeaşi mărime sau . Reteta simpla de gogosi cu lingura , foarte pufoase si rapide.

Vă este poftă de gogoși pufoase și delicioase și nu aveți răbdare să. Aceste gogosi turnate cu lingura ies foarte pufoase si aerate, chiar daca nu contin . Cu lingura umezită în apă rece, luațti din compoziție și plonjați în . Rețeta aceasta de gogoși de post turnate cu lingura este inspirată din rețetele întâlnite la mănăstiri și încercate de mulți creștini după ce le-au savurat chiar . Pentru a pregăti și voi gogoși pufoase după această rețetă, veți avea nevoie. Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat cu lingură si se pune in uleiul incins. Iata o selectie de retete de gogosi pufoase super testate si recomandate. Gogoși pufoși cu lingura , deliciul care vă va reaminti de frumoasele clipe.


Se pregatesc foarte rapi in doar m. Am folosit: oua, linguri de zahar (aproximativ 150g) esenta de vanilie, 400ml lapte batut, un plic de praf de copt, 400g faina alba, coaja de . Amestecă făina cernută proaspăt cu jumătate de linguriță cu sare,. Pentru reușita aluatului de gogoși pufoase de post, folosește toate . Sunt pufoase , delicioase si se fac foarte repede. Invata sa prepari si tu gogosi cu lingura , un desert pufos si savuros, a carui reteta este. Reteta de gogosi cu lingura nu poate sa dea gres! Va mai aduceti aminte de acele gogosi pufoase pe care le facea bunica de.


Se formeaza gogosile cu un scoop ( lingura de inghetata) scufundat in.

Daca doriti alte retete de gogosi ,recomand cu drag gogogi pufoase. Iata o reteta de gogosi de post la care nu vei mai renunta niciodata. Pentru că mâine vine weekendul, îți recomandăm aceste . Când ai poftă de gogoşi , încearcă această reţetă rapidă.


Vă propun, o rețetă de gogoși pufoase și foarte gustoase cu brânză de vaci, de pe vremea bunicilor. Bunica mereu ne aștepta cu aceste gogoși delicioase . Aromate si foarte pufoase , aceste gogosi cu mere sunt un desert . Reteta Gogosele rapide: 2gr iaurt, ou, linguri zahar, pliculet za. Luati cate o lingura din amestecul pentru gogosi si turnati incet, dintr-o singura miscare in uleiul incins. Daca nu se intoc singure, intoarceti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare