miercuri, 8 martie 2017

Jamilacuisine chec

Pictura de mobilier la sașii transilvăneni”. Casa de cultură Friedrich Schiller. Mobila pictată în Cisnădioara, admirată și vândută în toată lumea. Transylvanian painted furniture 3. Dintre acestea amintim colecţia de mobilier pictat săsesc din cadrul Muzeului ASTRA din Sibiu, care deţine aproximativ 3de obiecte achiziţionate de-a lungul . A inceput sa confectioneze mobila in miniatura, pictata.


Desi prin mobila pictatata se intelege, mai ales in Romania, mobilier pictat traditional, rustic, transilvanean sau sasesc , trebuie sa stiti ca exista si abordari . Unii dintre noi am văzut mobilier săsesc pictat doar în muzee sau în vreo expoziţie; alţii - în casele prietenilor, alţii au fost mai norocoşi şi au . Mobilă pictată întâlnim încă de acum . Alegerea stilului de mobilier pentru amenajarea casei tale este o chestiune de gust. Daca te-ai hotarat sa faci o schimba. Close Up of Raised Stencil by Re-Design By Prima and Gilded Hammer Copper Gilding Wax Drawers Salvaged Inspirations #paintedfurniture #diy . Nouă camere pune în evidență de mobilierului tradițional, pictat de mână. O vacanță la Pensiunea Casa Săsească este echivalentul unei . Din Sighişoara şi până în Alsacia, mobila pictata are o tradiție de secole. Află totul despre motivele decorative, tehnici de pictură, întreținere.


Daca in catalogul nostru de produse de serie nu gasiti modelul dorit de Dvs. Fiind o zonă săsească , exista tradiție în mobila pictată. Așa că s-a axat pe acest domeniu și a început să facă pictură pe mobilă. Inginerul din Sibiu şi echipa lui păstrează tradiţia săsească vie cu mobilă solidă pictată manual de echipa lui în atelierul M`Art din localitatea . In satul Rimetea din judetul Alba exista localnici care slefuiesc obiectele si le redau stralucirea de alta data.


Si la Cluj mesterii folosesc . Acest pin a fost descoperit de Cristea Ioan. Mircea Ungurean, inginer din Sibiu, a reînviat tradiţia mobilierului săsesc , pictat manual. Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare