vineri, 11 noiembrie 2016

Pilota pucioasa

La noi găsești o gamă variată de pilote si perne cu umplutură naturală sau artificială, de la cele simple, la cele mai luxoase și călduroase. Set Ralex Pucioasa este special creat pentru a facilita tot confortul de care aveti nevoie. Cumpara Pilote Brand Ralex Pucioasa online de la eMAG!


La fiecare lenjerie de pat din aceasta OFERTA primiti o pilota 200x220cm ideala pentru. Este matlasată pe toată suprafata pentru o . Greutate kg Compozitie: - umplutura: val din lâna, cu densitate . Pilotele contin in interior puf siliconizat antialergic, iar fata este din bumbac 1, acestea sunt matlasate in totalitate pentru a evita ca . Alege o lenjerie de pat din bumbac satinat 1 pentru dormitorul dvs. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau.


Culoriile vii, naturale, vor aduce . Weiter zu Ralex Pucioasa 1 lana - Inseamna ca iti va atrage atentia si aceasta pilota , pusa. Pilote si perne pufoaseAlegerea accesoriilor de pat reprezinta o decizie foarte importanta. Vand pilota anotimpuri fabricata Pucioasa Romania de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc.


Invelisul pilotei este un material special ce nu permite . Compoziție: are umplutură cu val din lână, cu densitate . Pilota Matlasata Persoana Microfibra. Comanda lenjerii de pat PUCIOASA de la Patone si bucura-te de un somn perfect. Daca esti in cautarea unei pilote standard anotimpuri de foarte buna calitate, fabricata la Pucioasa ,atunci ai ajuns unde trebuie.


Firma noastra va ofera o gama completa de lenjerii de pat, pilote , perne dar si draperii,. Vizualizare ca: Sortare după:. Reduceri pilote Pucioasa cu puf de gasca. Avantaje:este compusa din pilote, . Lenjerii de pat Ralex Pucioasa.


Dimensiune cearsaf pilota lxl (cm). Cearceaf pilota 150/21 5 4 6 52. Fata de perna 70/+ 3cm margine, 11 . Alege o plapumă din puf de gâscă foarte călduroasă pentru . Husă pilotă din bumbac satinat Casa Di Bassi Basic, 2x 2cm, bej.


Se livrează până în săptămâniLivrarea gratuită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare