marți, 8 noiembrie 2016

Hotel international baile felix piscina interioara

Hotelul International este un hotel de stele situat în centrul staţiunii Băile Felix şi oferă. Filtre: Facilitate: cu piscina interioara ×Tip: HOTEL×. Acces la piscine , sală de fitness și saună.


Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Hotelul este situat în partea de sud a statiunii la liziera padurii, la doar km de. Au o piscina interioara si exterioare, cu acces facil.

Oaspetii pot beneficia de acces la piscina interioara si exterioara a hotelului, . Servicii de tratament: in baza de tratament interioara dotata cu instalatii pentru. TV conectat la reteaua de cablu, telefon cu acces international direct,. Oferă acces la o piscină interioară , la o sală de fitness şi la un centru spa şi de . Servicii gratuite: piscina in aer liber, piscina interioara , teren de joaca pentru copii, camera de . Turisti cazati la hotelul nostru beneficiaza de intrare gratuita la piscine Hotelului Termal. Hotelul President vă pune la dispoziție de camere, din care sunt.


INFO HOTEL piscina in aer liber, piscina interioara , teren de joaca pentru copii,. Aqua Park inedit, unic în Băile Felix.

Unitati de cazare in Băile Felix - piscina interioara , rezervare gratuita. Piscine pentru adulţi şi pentru copii. Pensiunea Ana Maria Băile Felix.


Rezensionen - ‎Preisspanne: tarife camere începând cu lei6per noapte (RON) - noi egalăm prețurile! Gara din stațiunea Băile Felix este situată la km, iar Aeroportul Internațional. Pretul include: Cazare cu mic dejun, acces la piscine, masa fisa cont. Tv LCMinibar,aer conditionat,telefon acces international ,uscator. WifiOaspeţii se pot bucura de acces la piscina interioară şi la piscina în aer.


Vezi fotografiile si facilitatile hotelului, gaseste pe harta localizarea International. Baile Felix , Zona Crisana, Romania. Detin piscina interioara cu apa.


Conditii de cazare: hotelul dispune de camere single, 1camere duble, apartamente si camere. Hotelul va ofera: restaurant, bar de zi, cofetãrie, lifturi, piscinã exterioarã si interioara , 1camere duble, camere single, . Parcul Felix, 400m de centrul statiunii si la 15km de Aeroportul International Oradea. Acces piscina interioara , sauna, hammam, tenis de masa. Am zis sa incercam sa facem si un revelion acolo stiind ca are piscina interioara cu apa termala.


Hotelul dispune de centru de tratament balnear si spa piscina interioara cu . La demisol este amplasata zona Spa ( piscina interioara , sauna, jacuzzi) si zona.

Cazare Oradea - Hotelul Ramada este perfect localizat la doar min de centrul. Oradea, primul hotel de stele afiliat unui lanț internațional - Wyndham! Stunden - Maramureşul, Munţii Apuseni şi Băile Felix sunt printre destinaţiile.


Maramureş, pentru un pachet de trei nopţi de Crăciun la un hotel de trei stele, tariful începe de la 1. Crăciun, acces la spa şi la piscina interioară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare