marți, 3 mai 2016

Reparatii aparate de spalat cu presiune

Service, reparatii si intretinere. Reparatii aparate de spalat cu presiune indiferent de model. Oferim garantie pentru orice lucrare efectuata de specialistii nostri. Aparat spalat cu presiune WAP C Clasic cu apa calda.


Aparate profesionale de spalare cu inalta presiune si incalzire apa.

Efectuam reparatii in garantie sau post-garantie pentru toate tipurile de aparate Karcher. Constatare la pompe cu presiune (alte marci), Val. KIT KRsupape verzi Kranzle aparate presiune spalatorie auto.


Masina de spalat cu presiune Bosch Aquatak 100. Producător: BOSCH CASA SI GRADINA Cod produs: Aquatak 100. Schitele sunt conforme cu produse . Afla adresa service-ului tau Kärcher, atat pentru clienti persoane fizice, cat si pentru sectorul comercial si industrial.


Supernova service- Pompe de spalare cu presiune , Cristesti, Mures.

Aspiratoare, utilaje cleaning. Intenționez să-mi cumpăr un aparat de cuŕațat cu presiune pentru uz. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Aparate de spalat si vopsit cu presiune ieftine noi la cel. Cumpara Accesorii aparate de spalat cu presiune online de la eMAG!


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Accesorii aparate. GLOBAL TECH vinde aparate de spalat cu presiune tip turbojet Karcher, de uz industrial. Asiguram transport gratuit, garantie si service toata tara. Datorită performanței înalte, preciziei și eficienței, noile aparate de spălat sub presiune Husqvarna vă vor ajuta să obțineți un aspect curat și proaspăt . Salut, Am achiziționat un aparat karcher 3. SH si as dori sa imi spuneți si mie daca sunetul pe care il scoate, cand este.


Verifica garnitura de la furtunul de presiune , cel care se duce catre lance. A fost alimentat in locul mașinii de spălat. Decat sa dai 4de lei pe reparatie , mai bine iei unul nou. Ofertă promoțională reparații utilaje pentru grădinărit!


Kit sistem de spalare cisterne si recipienti (3).

Confectionare si reparatii furtunuri hidraulice. Vă punem la dispoziție o gamă largă de aparate de spălat cu presiune profesionale și nu numai, fabricate. Spalatoare cu presiune , ideale pentru o curatare eficienta si usoara a suprafetelor foarte murdare. Preturi avantajoase, consultanta in magazin. Altex va ofera o gama larga de masini de spalat cu presiune la un pret accesibil,.


Lance pentru aparat de spalat KARCHER VARIO-POWER VP 180. Ideala pentru curatat motociclete, mobila de gradina, balcoane, etc. Sistem Total Stop System pentru oprirea totala a masinii. Oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru: - masini de spalat aspirat - masini de maturat - masini monodisc - aparate de spalat cu presiune - aspiratoare . Aparat de spalat cu presiune Bosch magazine, preturi, oferte. O gama variata de aparate de spalat cu presiune (curatitoare cu presiune , turbojet-uri) provenind in principal de la Karcher.


Pentru uz profesional si domestic . Fie ca este vorba de echipamente pentru aplicatii casnice sau profesionale, Karcher ofera masini de maturat stradal, aparate de spalat cu apa sub presiune cu . Mai jos vei găsi o listă a diferitelor categorii de aparate electrocasnice Bosch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare