miercuri, 20 ianuarie 2016

Sabloane litere

Trusa permite imprimarea unor denumiri, numere, coduri şi texte, pe rânduri imprimându-se câte 8-caractere simultan. Este utilă în foarte multe aplicaţii legate . Mama si copilul Articole scolare - papetarie. Pen disponibil in culori, . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Potrivit pentru studenti si birou.

Un aranjament practic de litere mici si mari pe o linie. Din material plastic antireflectorizant verde. Set sabloane litere si cifre. Foloseste acest set de sabloane pentru a invata intr-un mod distractiv litere , cifre si semne de punctuatie.


Sabloanele sunt din palstic transparent . Ai putea incerca sa scrii mesaje dragute pe diferite . Valiza cu sabloane litere , cifre, forme comanda online produse de la VILAC. Cauta in categoria Pictura si Desen VILAC livrare din stoc, garantie, pret avantajos, .

Pret avantajos, garantie, drept de retur zile. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Cutie de lemn cu sabloane reprezentand litere , cifre si forme geometrice. Mai contine creioane colorate. This product is no longer in . Litere si silabe- sabloane , alfabetar.


Nu ai nici un produs selectat. Esti interesat de produsele Unior? Pot fi folosite la inscriptionari. Produs disponibil in magazinul online Micron . Home Produse Poansoane si sabloane. Sablon cu litere si cifre tip 9- ISO.


Pistolet sudura TIG-WIG SR TBi cu conector Euro GZ Mono. Pret de baza - 82lei Pret. Confectionate din material plastic transparent. Magazinul Online de jucarii si jocuri pentru copii si .

Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Arhivă (RAR) sabloane_alfabet. SABLOANE LITERE -SILABE, EDITABILE PT CLASA I SI P. RECHIZITE SCOLARE Rigle, sabloane si echere. Cu acest set de Şabloane pentru desen cu piese - litere.


Alfabet si joc de cifre -forma baton. Permit un marcaj economic si uşor, facilitat prin folosirea pensulelor si cerneluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare