joi, 23 iulie 2015

Gogosi rapide si pufoase cu lingura

Pentru că mâine vine weekendul, îți recomandăm aceste . Când ai poftă de gogoşi , încearcă această reţetă rapidă. Vă propun, o rețetă de gogoși pufoase și foarte gustoase cu brânză de vaci, de pe vremea bunicilor. Bunica mereu ne aștepta cu aceste gogoși delicioase . Gogosi pufoase , facute cu lingura. Aromate si foarte pufoase , aceste gogosi cu mere sunt un desert .

Reteta Gogosele rapide: 2gr iaurt, ou, linguri zahar, pliculet za. Luati cate o lingura din amestecul pentru gogosi si turnati incet, dintr-o singura miscare in uleiul incins. Daca nu se intoc singure, intoarceti . Reteta de gogosi pufoase la cuptor fara branza de vaci.


Ingrediente (pentru bucăți):. Ce ziceti de niste gogosi cu lingura pufoase si gustoase? Cand poftim la gogosi , dar nu mai avem rabdare sau timp sa preparam din cele despite, apelam la aceasta metoda rapida de a face gogosi cu . Gogoșile pufoase făcute cu lingura sunt absolut delicioase și se pregătesc ușor. Când avem poftă de ceva dulce, pregătim gogoși cu lingura , .

Aceste gogosi turnate sunt pufoase si aerate desi nu contin praf de copt. Se pregatesc foarte rapi . Apoi, cu o lingură , ia din aluatul de gogoşi şi toarnă direct în tigaia cu ulei încins ( lasă focul mare). Nu trebuie să îţi faci griji că nu vor avea aceeaşi mărime sau . Reteta simpla de gogosi cu lingura , foarte pufoase si rapide. Vă este poftă de gogoși pufoase și delicioase și nu aveți răbdare să. Cu lingura umezită în apă rece, luațti din compoziție și plonjați în . Rețeta aceasta de gogoși de post turnate cu lingura este inspirată din rețetele întâlnite la mănăstiri și încercate de mulți creștini după ce le-au savurat chiar . Pentru a pregăti și voi gogoși pufoase după această rețetă, veți avea nevoie.


Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat cu lingură si se pune in uleiul incins. Iata o selectie de retete de gogosi pufoase super testate si recomandate. Gogoși pufoși cu lingura , deliciul care vă va reaminti de frumoasele clipe. Am folosit: oua, linguri de zahar (aproximativ 150g) esenta de vanilie, 400ml lapte batut, un plic de praf de copt, 400g faina alba, coaja de . Amestecă făina cernută proaspăt cu jumătate de linguriță cu sare,.


Pentru reușita aluatului de gogoși pufoase de post, folosește toate . Sunt pufoase , delicioase si se fac foarte repede. Invata sa prepari si tu gogosi cu lingura , un desert pufos si savuros, a carui reteta este. Va mai aduceti aminte de acele gogosi pufoase pe care le facea bunica de.

Se formeaza gogosile cu un scoop ( lingura de inghetata) scufundat in. Daca doriti alte retete de gogosi ,recomand cu drag gogogi pufoase. Iata o reteta de gogosi de post la care nu vei mai renunta niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare