marți, 3 martie 2015

Gogosi pufoase reteta

Gogosi pufoase reteta de la bunica. Care este secretul gogosilor pufoase? Cat trebuie sa dospeasca ele? Cum se prajesc aceste gogosi? Asa pregatesti cele mai pufoase gogosi din cate ai mancat. Urmeaza reteta si foloseste acest truc inedit pentru a obtine gogosi pufoase , pe care le poti servi .

Reteta de gogosi ca la gogoserie este una din cele mai bune pe care eu le-am incercat pana acum. Oare cui nu-i plac gogosile? Fie ele umplute cu gem, mincinoase cum li se mai spune sau pufoase, retete sunt o multime dar de. Din pacate, le fac rar, din cauza . Gogoși pufoase , rețetă video pas cu pas. Află cum se fac aceste gogosi . Astăzi vă prezentă cea mai bună rețetă de gogoși pufoase.


Sunt atât de delicioasă că nu te poți opri de. Cea mai simplă rețetă de GOGOŞI PUFOASE : sunt atât de bune, încât îți vei face un obicei din a le pregăti ori de câte ori vrei să îi răsfeți pe .

REŢETĂ GOGOŞI PUFOASE – Cum faci gogoşi pufoase și gustoase Desertul clasic de pe vremea bunicilor, gogoșile reprezintă și astăzi o . Iti plac cele traditionale ca acele gogosi de la bunica , vestitele . Nimic nu este mai bun seara, dupa o . Va mai aduceti aminte de acele gogosi pufoase pe care le facea bunica de fiecare data cand mergeati la in vacante? De ce nu v-ati rasfata si acum de dragul . Se dizolvă drojdia în apă călduţă, apoi se adaugă zahărul, uleiul, esenţa de vanilie, coaja rasă de lămâie, sarea şi făina. Cu ajutorul acestei rețete vei obține cele mai pufoase și mai gustoase gogoși , fără să folosești ingrediente scumpe. Cu acest desert vei încânta toată familia . Dupa ce am postat gogosile dietetice cu branza de vaci, multe persoane mi-au cerut o reteta de gogosi pufoase la cuptor fara branza de vaci. Le-am numit asa pentru ca dupa aceasta reteta ne-am iesit cele mai bune gogosi pufoase!


Vă mai aduceţi aminte de acele gogoşi pufoase pe care le făcea bunica de fiecare dată când mergeaţi la în vacanţe? Reteta este mostenita de la strabunici si are chiar gustul copilariei. Prepara si tu cele mai pufoase gogosi folosind reteta noastra usor de urmat! Vezi si tu care sunt ingredientele si cum sa faci cele mai bune gogosi chiar la tine . Vă propunem, mai jos, o rețetă de gogosi simple, pe care le puteți transforma, dacă doriți, în gogoşi umplute cu crema preferată.


Ingrediente: – 5de grame . Vă mai aduceți aminte de acele gogoși pufoase pe care le făcea bunica de fiecare dată când mergeați la ea în vacanțe? Iata o reteta cu care nu ai . Dacă ţi-e poftă de ceva dulce şi te-ai săturat de produsele din comerţ, îţi propun să încerci această reţetă foarte simplă şi rapidă de gogoşi cu iaurt!

Mie imi plac foarte mult gogosile pufoase si de fiecare data cand am timp le fac cu foarte mare placere. Adi Hadean iti da reteta perfecta pentru gogosi pufoase , gata imediat. Prepararea dureaza cateva ore, insa rezultatul depaseste asteptarile: o reteta absolut .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare