marți, 17 martie 2015

Dozator sapun lichid inox cu senzor

Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. La noi gasiti dozator sapun din inox sau dinplastic ABS, dozator sapun cu buton, senzor , sau actionare cu cotul, dozator sapun cu capacitate intre 280ml, 500ml, . Pretul afisat este pentru o bucata. Cumpara Wagner in promotie sau rate! Rezistenta crescuta la vandalism , INOX AISI 3cu grosime de mm. Rate in magazin, aprobarea creditului pe . DOZATOARE DE SAPUN LICHID CU SENZOR , INOX , DIN PLASTIC.


In timp ce tine baia curata, un dozator de sapun va elimina bacteriile cu mai mult succes. Foarte durabil si rezistent. Modern si eficient, prevazut cu sistem antifurt si . Va oferidozator sapun din inox sau plastic ABS , dozator sapun cu senzor sau cu buton, dozator sapun lichid sau sapun spuma, dozator sapun cu capacitate . Alimentat de baterii R consumul redus. Soap-Magic este usor de utilizat, fiind un dozator de sapun pentru care nu trebuie sa folositi mainile. Set de dozatoare de săpun lichid din oțel inox cu senzor , rezervor central volum l, . Dimensiune: 120x110xH2mm.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Aici gasiti cel mai mic pret pentru dozator Sapun lichid dotat cu Senzori. Dozatoare sapun lichid si sapun spuma. In vanzare sint dispensere sapun lichid ieftine in Chisinau.


SLZN sunt o altă noutate din gama dozatoarelor de săpun lichid. Ajustare distanta fate de senzor : - cm. Dispenser sapun cu senzor in stoc. Acest dozator de sapun din tabla de otel inoxidabil, vopsit in camp electrostatic. Dotat cu senzor de miscare, se activeaza doar cand plasati mana sub senzorul infrarosu, acesta va elimina o cantitate suficienta de sapun lichid pentru a va . Etichete: dozator sapun cu senzor dozator sapun lichid cu senzor de miscare dozator inox sapun lichid dozator metalic sapun lichid.


Va oferidozator sapun din inox sau din ABS , dozator sapun cu senzor ,. Cauti dozator de sapun lichid cu senzor ? La Cleaning-Group ai cea mai variata gama de echipamente si sisteme premium de curatenie. Este prevazut cu rezervor reincarcabil si inchidere cu cheie. De foarte mulți ani am o obsesie cu dispenserele automate de săpun lichid pentru baie.


Am încercat tot felul de variante de la unele mai ieftine . Prevazut cu usita pentru inchidere si indicator nivel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare