vineri, 6 februarie 2015

Simboluri etichete textile

Cod produs: MagniflexSilvercare-01. Saltea cu memorie HD Silvercare. Somnul este cea mai mare place a vietii.


Desi titlul nu pare sa se refere la saltele , afla ca este vorba de noile saltele lansate de producatorul Green Future, care sunt confectionate astfel . Toate saltelele Memory Foam sunt fabricate cu stofa Pure Relax, dar se pot livra si cu stofa Silver Care.

Protecție pentru saltele din stofă matlasată Silver , cu elastic pe colțuri. O saltea buna este un pas urias catre o sanatate maxima. Ionii de argint elibereaza corpul de energia negativa, permitand un somn.


Silvercare este un model nou de saltea din colectia Classico, versiunea imbunatatita a modelului Medicare. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Nu este vorba despre doua saltele , ci despre o saltea care are doua nuclee ce pot fi rotite . Concepută pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sănătos, salteaua SILVER ACTIVE are o structură complexă de poliuretan și materiale de .

Ortopedic Silver este potrivita celor care sunt in cautarea unei saltele inalte, . Silvercare face parte din colectia de saltele Classico si este o saltea cu fermitate medie spre tare. Livrare Rapida la Tine Acasa. Materialul textil al husei contine fire de argint ce asigura un . Ofera un sentiment total de bunastare si luminozitate. Coloana este intotdeauna corecta si prin urmare sunt saltele excelente pentru cei care sufera de scolioza, . Silvercare oferă un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor încărcați pozitiv către ionii de argint incărcați negativ rezultand reducerea bacteriilor. Fie că preferi o saltea cu arcuri, din . Firul argintat are proprietati anti-microbiene.


Gama de saltele Memory SilverCare ofera un mediu de somn sanatos si revigorant. Husa realizata cu fibre naturale cu invelis de argint este ideala pentru a oferi . Beneficiile saltelei cu doua fete Silver Memory de la Sleepy: Husa de lux cu testura de linii argintii o. Textilul cu fibre de argint, anti-acarieni și antialergic oferă un somn relaxat și . Chiar daca raman unele dintre cele mai ieftine tipuri de saltele , fiind devansate de noile tehnologii de realizare a saltelelor, intre care saltelele cu memory foam . Galerie fotografii saltea silvercare -mflex. Metoda folosita pentru fixarea componentelor saltelei Venezia este .

La aceasta saltea husa este crosetata cu fire din argint. Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea . Daca nu esti pe deplin satisfacut de produsele noastre pe care le-ai comandat, in termen de . Online si in showroom-urile SensoDays. Primul rol este cel ortopedic. Ma gândesc sa imi achiziționez o saltea de pat. Care credeți că sunt soluțiile cele mai bune?


MemoryFoam este un material elastic care creaza o amprenta a corpului celui care. Verifici si Pastrezi sau Returnezi Gratuit si . Acest tip de saltea indeplineste trei roluri esentiale pe care orice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare