vineri, 6 februarie 2015

Dozator sapun cu senzor

Distribuitor de produse profesionale si accesorii pentru baie. Baterie senzor - gama completa - Uscatoare senzor - modele diverse - Gama Baterie retro . Ajustare distanta fate de senzor: - cm. Foarte durabil si rezistent. Alimentat de baterii R consumul redus.


Modern si eficient cu sistem.

Dispenser automat pentru sapun gel dezinfectant . Aici gasiti cel mai mic pret pentru dozator Sapun lichid dotat cu Senzori. Pentru ca spalatul pe maini sa fie usor si rapid folositi dozator sapun lichid. Distribuie sapun lichid la simpla apropiere a mainii si se opreste automat dupa secunde.


Plastic(ABS) alb, foarte rezistent, rezervor reancarcabil, posibilitate . Ca mod de functionare se aseamana cu sticlele pentru sapun lichid care se gasesc. Produsul Losdi Paris este un dozator de sapun lichid cu senzor la un pret . Va oferidozator sapun din inox sau plastic ABS , dozator sapun cu senzor sau cu buton, dozator sapun lichid sau sapun spuma, dozator sapun cu capacitate .

Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Dozator senzor sapun spuma Tork negru - ABS litru. Amenajeaza-ti casa dupa cum ti-ai dorit mereu.


Cumpara Wagner in promotie sau rate! Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Obiecte sanitare pentru spatii publice - Baterie cu senzor - Bora Sensor dozator de sapun lichid cu senzor. Livrare rapida, sigura si ieftina. Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de . Alege cele mai bune Rezervoare sapun lichid!


Dimensiuni: 1x 2x 1mm. DE SAPUN CU SENZOR , STRX62 Dozatoare pentru sapun lichid , Toalete . Carcasa dozatorului este fabricata din plastic ABS si dispune de rezervor de sapun reincarcabil (bulk). De foarte mulți ani am o obsesie cu dispenserele automate de săpun lichid pentru baie. Am încercat tot felul de variante de la unele mai ieftine . Preturi ieftine la recipiente pentru sapun lichid in Moldova. Actionare: automata, cu senzor.


Caracteristici: -reduce riscul de contaminare incrucisata cu microbi, bacterii şi viruşi.

Cauti dozator de sapun lichid cu senzor ? La Cleaning-Group ai cea mai variata gama de echipamente si sisteme premium de curatenie. Utilizeaza cea mai recenta tehnologie . Dozatorul pentru sapun este alimentat de baterii R6. Posibilitate de reglare a timpului si a dozajului.


Aparat sapun lichid cu senzor Magic Soap, magic soap dispenser, aparat sapun lichid cu senzor , dozator sapun lichid ieftin, dozator sapun lichid inox, dozator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare