vineri, 27 iulie 2018

Metro combine frigorifice

Teasc pentru struguri, L Cumpărați în Chișinău cu livrare în Moldova. Pretul include taxa TVA a de , Costurile de livrare nu sunt incluse. Pret crescator descrescator. Presa pentru zdrobit struguri.


Acest teasc pentru zdrobit struguri are cosul din lemn de fag.

Teasc struguri BSR, se foloseste in gospodarii pentru presarea strugurilor in vederea. Prese ( teascuri ) pentru struguri, cu ajutorul carora obtineti un vin de o calitate. Teasc -ul este o presă manuală cu ajutorul căreia se storc strugurii sau alte fructe pentru a se obtine mustul sau sucul de fructe. Consulta oferta noastra si vezi modelele de teascuri electrice, teascuri manule si presa struguri.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Teasc hidraulic TH 8 capacitate cos L, este recomandat pentru presare in. Teascul este nou, are o capacitate de 7-galeti, din lemn.

Descoperiti presa struguri la preturi reduse (produse). Din acest motiv,va recomand zdrobitorul nostru care are si un pret bun si este si foarte fiabil. Avem prese struguri teasc ieftine si de calitate! MD va propune teascuri si zdrobitoare de strugurui manuale si electrice la preturi accesibile, dispunem de livrare in toata tara.


Calitate superioara a materialelor . Anunțuri de Teascuri care corespund căutării dumneavoastră: Teascuri noi și second hand de vânzare. Pentru mai multe informatii, treceti cu mouse- ul pe deasupra fiecarui pret. Partener ROMPETROL - Teasc Dn 55. Descopera gama de zdrobitori struguri si teascuri si cumpara-l pe cel potrivit pentru tine.


Alege zdrobitori struguri si teascuri de calitate! Oferte produse si servicii: teasc struguri. Gama variata de presuri pentru struguri si fructe in Moldova la preturi ieftine. Cumaparati online teascuri de struguri in Chisinau cu livrare rapida in toata tara.


Zdrobitor profesional electric import italia,motor la 22separa boabele de carci. TEASC HIDRAULIC COS INOX LITRI.

Aceste teascuri sunt recomandate pentru presare in vinificatie cat si in producerea sucurilor din fructe. Va punem la dispozitie detalii si toata gama de teascuri si zdrobitoare. Avantaje:rezistenta mare in timp, nu rugineste si nu afecteaza calitatea vinului! Comanda Teascuri cu motor de pe desciorchinator. Gardina este confectionata din stejar.


Teascurile manuale din gama TMI sunt usor de folosit datorita . Cumpara Teasc PENTRU STRUGURI - 1litri - unelte uz gospodaresc, brand Honest cel mai bun pret pentru gospodaria ta. Gama de vinuri Teasc produse de Bucium Iasi sunt pregatite pentru a fi degustate de catre dvs. Rivettatrice Programmata 925-PN-AU SPS. Vezi pretul vinurilor din Gama Teasc din magazinul online .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare