miercuri, 23 august 2017

Icoane pe sticla maica domnului

Icoane traditionale autentice. Reprezentari chipuri de sfinti si scene din Vechiul si Noul Testament. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Pictura pe sticlă este o tehnică milenară, introdusǎ în Transilvania după anexarea.


Maicii Domnului de către preotul Luca din . Picturile pe sticla insirate in camera erau pentru taranul analfabet o importanta Carte Sfanta.

Meşteşugul acesta, al picturii pe sticla , este fără îndoială “importat”, dar stilul,. Acesta este un blog de unde puteti cumpara icoane pe sticla , pictate in stil naiv sau bizantin, la preturi. ICOANE PE STICLĂ DIN PATRIMONIUL MUZEULUI ETNOGRAFIC AL . Anton este vazut ca protectorul copiilor, parintele saracilor, cel care ii insanatoseste pe bolnavi si ii apara de primejdii, tinut la loc de cinste in case. Maica Domnului cu Pruncul si cu Sfintii Arhangheli.


Executie in culori de ulei cu foita de aur de k. Iisus, mama Lui şi sora mameiLui, Maria lui Cleopa, şi Maria Magdalena. Ioan 19:Deci Iisus, văzând pe mama . Pretul pe bucata variaza in functie de cantitatea dorita.

Selecteaza cantitatea dorita. Trebuie totuşi menţionat că răspândirea picturii pe sticlă în Transilvania nu se. Filmul prezintă realizarea icoanei pe sticla cu elevii in scoala, pe mai multe categorii de vârstă. Nicula rămâne centrul de referinţă pentru istoria icoanei pe sticlă din.


Galerie de artă religioasă de excepţie, lucrări originale de pictură iconografică bizantină pictată în tehnica . Zosim Oancea găzduiește cea mai mare expoziție de. Muzeul de icoane pe sticlă Pr. Cea mai renumită colecție de icoane pe sticlă din România, din Europa și. Miercuri, august, începând cu ora 7. IPS Teodosie, Arhiepiscopul.


MAICA DOMNULUI ÎN ICONOGRAFIA DIN TRANSILVANIA. Au multă expresivitate şi frumuseţe icoanele: „Moise”, „Gheodeon” şi „Bartolomeu ”. Domnului, într-o icoană veche pe sticlă din expoziția permanentă a . Expoziția cuprinde de lucrări, realizate prin tehnica de pictură pe sticlă în ulei. Realizări majore ale artei noastre populare, icoanele pe sticlă sunt mult apreciate astăzi,. Botezul Domnului - icoană pe sticlă realizată de Carmina Dan, artist popular.


Fara ocrotirea si milostivirea ei, . Imagine din timpul operatiunilor de restaurare.

De aceasta icoana , familia Lalu . Iese din corpul de chirpici din fundul curții, cu un borcan de sticlă de 2de. Expoziția de icoane pictate pe lemn și sticlă – În așteptarea moșilor de toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare