miercuri, 8 februarie 2017

Tapiter sector 3

Suna-i direct sau adauga lucrarea, iar ei iti vor face oferte. Sector Bucuresti Telefon validat. Retapitam si reconditionam tapiterie pentru canapele, fotolii, scaune si tablii de pat in Bucuresti! Tapiter în Bucuresti - Ilfov OLX. In acest site retapitare-canapele.


Retapitare canapele, reparatii fotolii, scaune, reconditionare canapele. Oferta de retapitare, reparatii tapiterie mobila gen canapele, fotolii, paturi de mijloc. Executam retapitare, reparatii tapiterie la domiciliul clientului, cu materiale. Folosit pentru afișarea unor reclame mai relevante pentru utilizator.


Afla din acest articol cum sa iti decorez casa alegand tapiterie de cea mai. Servicii de tapiterie si reconditionare canapele, scaune, fotolii. Atelierul de Tapiţerie - Interioare Auto Chirigiu.


Sub denumirea de Mobilă și Tapițerie găsești ateliere în toate zonele din București. Desi a durat saptamani ca cineva sa vina sa ia masuratorile, husa a. Nu va putem ajuta cu lucrarea”. Oferte cu locuri de munca pentru tamplari si tapiteri. Deservim clientii din capitala in orice sector.


Raspundem tuturor celor ce ne. Cele mai bune preturi Garantate. Cautam personal (poate sa fie fara experienta) pentru postul de spalator auto.


Vindem la preturi de importator piele naturala pentru tapiterie canapele, mobila disponibila in peste 4de culori si modele. Mobilierul de tapiterie din casa ta necesita reparatii? La comanda executam tapiterii, confectionam, reconditionam din piele si textil. Firma Reeco Tap Dizain situata in secorul produce si reconditioneaza tot ce tine de tapiterie la un. Cum se curăţă tapiţeria din material textil.


Curatare in profunzime tapiterie Detailing interior. Sediul: Bucureşti, sector Bd. DETAILING AUTO PROFESIONIST. Elimina petele de pe tapiterie.


Realizam servicii profesionale de cosmetica auto: curatare tapiterie auto, polish auto profesional, polish faruri, bucuresti. Grupul de firme OMNITECH, cu o istorie de peste de ani in Europa, este partenerul si reprezent. Inlaturare miros neplacut 3. Urca anuntul primul in lista. Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala.


Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site. Puedes consultar los de TAPITER SL, en MURO DE ALCOY, ALICANTE. Conoce su facturación, sector de activida CIF y número de teléfono.


SECTOR DE LA EMPRESA ‎: ‎Industria manufac. Adresă: B -dul Theodor Pallady 5 sector , București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare