luni, 26 decembrie 2016

Suberek jamila

Aluat crocant si umplutura cremoasa, aromata de carne. Jamila Cuisine JamilaCuisine. Reţetă ŞUBEREK - placintă tătărească.


Ingrediente pentru aluat: -faina : 8grame -apa calduta :3sau 3ml -sare-lingurite. Aici, in aceasta zona, se mananca foarte des aceste placinte si m-am gandit sa va arat si voua cum se. In zona dobrogei sunt foarte multi turci si am vorbit cu un numar destul de mare de oameni si toti au zis. Vă prezentăm o rețetă simplă de șubereci, sunt crocanți la exterior și atât de suculenți în interior, merită neapărat. Umplutura poate fi dupa gust: carne, branza, legume.


Au mare succes printre turiştii veniţi la mare, pentru că sunt absolut delicioase. Aluat: kg faina sare linguri ulei de masline apa calduta. Pt aluat punem faina intr-un castron, facem o gaura in mijloc si punem bicarbonatul stins.


Apoi adaugam apa calduta si amestecam compozitia, adaugand treptat . This Pin was discovered by mariana barbilian. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Cei mai mulţi dintre noi probabil că asociază suberek -ul cu vacanţele la mare întrucât este o plăcintă tradiţională tătărească, îi este asociată şi . Cele mai iubite retete - Geanina Staicu - Avram (vol.


I). Laura Cosoi (editie cu autograf). Odata, imi ramasese carne tocata si am facut un fel de suberek , a fost nebunie, ma tot intreba sotul cand mai fac din alea cu carne!


Muchas: lehmeyun, suberek , mantí, kebab. Reteta de şuberek nu am mai reuşit s-o fac. Orezul cantonez este un clasic al bucatariei chinezesti, iar reteta sa . Descopera retetele culinare CAPRA NERA.


Vezi cum poti sa faci suberec. Watch Nuci cu crema Online For Free, Movie Stream Nuci cu crema Online, Nuci cu crema Full Movies Free - dOb Movies. Joaquín Llarás (Panes con oficio) ⏬Las . Suberec - Placinta turceasca.


Video gogosi simple jamila - Findclip. Net - is a comedy video search, video game ,. Convert retete jamila cuisine? Antonela M Romania months ago.


MP Music MP Free Music, Download MP Download Free Music.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare