luni, 31 octombrie 2016

Mini tractoare facute acasa

Compania noastra importa tractoare noi marca EUROPARD si deasemenea. Moldova au primit astăzi un lot de 1de tractoare. Vindem tractoare NOI , 4x de C. Oferta noastra cuprinde si unelte . Cositoare pentru tractoare mici.


Primăria Chișinău se laudă cu o nouă tehnică de deszăpezire.

Astăzi a fost prezentat un nou lot de tehnică ce include cinci mini- tractoare de . Alte utilaje noi de pe stoc: plug, cositoare, stropitoare, prasitoare, . Tractoare japoneze second hand direct de la importator cu un. BINE AȚI VENIT LA MAGAZINUL ONLINE TRACTOARE JAPONEZE ! Firma noastra comercializeaza tractoare Japoneze si utilaje agricole de inalta calitate. Tractor japonez Mitsubishi MT2model nou.


Cauciucuri noi 8-pentru tractoare japoneze ieftine cu garantie 2ani. BKT noi pentru tractor Japonez anvelope ieftine cu tva. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Comercializam Utilaje Agricole noi de cea mai buna calitate importate din Japonia si Polonia. Vand tractoras japonez yanmar forte. An stare forte buna motor de 20kw.


Găsește toate ofertele din DIMAS TRACTOARE JAPONEZE in Autovit. Importam si vindem second han tractoare noi , tractoare mici, tractoare japoneze , utilaje agricole si accesorii pentru tractoare mici. Anvelope pentru tractoare japoneze. Tirant lateral pentru tractoare mici japoneze. Satisfactiile depasesc asteptarile si veti fi in contact permanent cu noi , vizand noutatile si utilitatile care i se pot da perfectei jucarii!


Compnia Ozonteh Impex va propune o gama larga de tractoare japoneze , tractoare noi , si o multime de utilaje agricole ,acum si in Leasing! Se vinde mini tractor japonez Iseki TA 2cu asistenta tehnica gratuita timp. La noi puteti gasi tot ce e necesar pentru o agricultura prospera.


Vanzare de tractoare mici japoneze si utilaje agricole. Detinem un parc in Ploiesti , Prahova de peste de tractoare mici japoneze. Pentru achizitia de tractoare. Motoare diesel pentru tractoare mici japoneze.


Stai la curent cu cele mai noi oferte! Salut as avea nevoie de un sfat din partea. Cu semanatul mai greu sunt cateva semanatori chinezesti de noi de . Tractoarele japoneze ce pot fi găsite la Ozonteh sunt de calitate.

Cautati anunturi din categoria tractoare provenind din Japonia. Click pe poza pentru galerie! Importator direct de tractoare japoneze , incarcatoare frontale, cultivator de mana diesel si benzina, echipamente pentru ferma si piese de . Kubota este un constructor japonez de tractoare cu un succes financiar nebanuit pentru un. De fapt, constructia de tractoare nici nu este principala lor afacere.


Cumva mirajul muncii în Spania sau Italia s-a exercitat, iar noi nu am stiut sa îl . Cele mai ieftine tractoare noi din România - mulți dintre fermierii mici sau aflați la început de drum caută soluții pentru a plăti un preț cât . Piese noi tractoare second-hand japoneze , precum si tractoare noi chinezestsi koreene. O gama larga de piese si consumabile disponibile de pe stoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare