vineri, 12 august 2016

Autocolant window graphics pret

Pret total (TVA inclus): Gratuit. Suportul este un autocolant PVC cu perforaţii, avand suprafata de culoare alb- lucios, cu adezivul de culoare. Ele este folosit de regula pentru a fi lipit . Ce reprezinta window graphics ? AUTOCOLANT - Calitate Foto - Outdoor.

Window Graphics este o folie de PVC alba lucioasa. Pentru interior sau exterior, orice dimensiune . Window graphics – este o folie speciala, perforata, permite vizualizarea din interior spre exterior. Este cunoscut in industria de publicitate si ca “ autocolant cu gaurele”. Acest autocolant window graphic reprezinta o modalitate ingenioasa de. Fiți primul care evaluează acest produs.


Sticker autocolant geam stanga jos DAF XF MAN papura.

Folie mata geam sablat, autocolant sablat,imitatie sablare. Autocolantul window graphic este un autocolant perforat, destinat aplicatiilor pentru geam. Se utilizeaza pentru colantarea spatiilor comerciale, magazine, . Sterge din Salvate Salveaza. Daca aveti nevoie de un banner sau un autocolant care sa va propmoveze afacerea, Grafi Print realizeaza materiale promotionale la orice dimensiune si la. Cel mai bun pret pentru bannere publicitare in Bistrita.


Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț. Rate fara dobanda cu Cardul ING. Finisari incluse : taiere la format finit. Servicii extra : laminare mata, laminare lucioasa. Timp standard livrare : 2-zile . Ideal pentru decorarea fatadelor din sticla.


PVC, blockout, backlit sau window graphics. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un. Preț după reducere, de la 61.

Autocolant , marca ORACAL 65 culoare rosu laminat cu folie lucioasa UV. Fotografiile nu creeaza obligatii . Printarea pe autocolant se realizeaza cu echipamente de inalta tehnologie, utilizand. Graphics pentru ferestre, cu printare personalizata (CALCULATOR PRET ). Suport: autocolant vinil cu perforatii, 1microni.


Materialele flexibile cele mai uzuale sunt: autocolant PVC, hartie whiteback, hartie. Prețul copertei este de doar: Intreaba pentru pret ! Print baner, autocolant , mash, pânză, window graphic Tâiere pe contur Comanda minimă este de 5. Reduceri de pret in functie de cantitate. Materialul: autocolant printat si laminat.


Calculeaza pret si trimite comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare