luni, 1 iunie 2015

Scaune ergonomice birou

Window graphics , autocolante geamuri, printuri pe geam. Autocolant decupat cu folie de transfer. Window Graphics , autocolant special pentru geam cu perforatii. Pret print autocolante si schema de discount . Prețul copertei este de doar: Intreaba pentru pret ! Print baner, autocolant , mash, pânză, window graphic Tâiere pe contur Comanda minimă este de 5.

Reduceri de pret in functie de cantitate. Calculeaza pret si trimite comanda. Este cunoscut in industria de publicitate si ca “ autocolant cu gaurele”.


Materialul: autocolant printat si laminat. Pret laminare autocolant printat: 2. Acest autocolant window graphic reprezinta o modalitate ingenioasa de. Fiți primul care evaluează acest produs.


Folie mata geam sablat, autocolant sablat,imitatie sablare.

Se utilizeaza pentru colantarea spatiilor comerciale, magazine, . Sterge din Salvate Salveaza. Daca aveti nevoie de un banner sau un autocolant care sa va propmoveze afacerea, Grafi Print realizeaza materiale promotionale la orice dimensiune si la. Cel mai bun pret pentru bannere publicitare in Bistrita. Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț.


Finisari incluse : taiere la format finit. Servicii extra : laminare mata, laminare lucioasa. Timp standard livrare : 2-zile . PVC, blockout, backlit sau window graphics.


Ideal pentru decorarea fatadelor din sticla. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un. Preț după reducere, de la 61.


Fotografiile nu creeaza obligatii . Printarea pe autocolant se realizeaza cu echipamente de inalta tehnologie, utilizand. Graphics pentru ferestre, cu printare personalizata (CALCULATOR PRET ). Suport: autocolant vinil cu perforatii, 1microni. Un instrument creativ pentru branduri a devenit printul autocolant.

Icoanele pe folie PVC alba lucioasa perforata, prin care patrunde lumina. Stickerele sunt printre cele mai. Se poate printa pe mai multe tipuri de autocolant si anume: - autocolant standar pentru.


Este din PVC, insa prezinta perforatii de dimensiuni extrem de mici, . Cerere oferta de pret personalizata! Exista numeroase tipuri de autocolant disponibile pe piata, in functie de necesitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare